Miranda Bos - van der Veen

Mijn opleidingsachtergrond ziet er als volgt uit:

- MBO: Sociaal Pedagogisch Werk (SPW) aan het Noorderpoortcollege; 
- HBO: Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hanzehogeschool; 
- HBO: Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG) bij NHL;
- POST-HBO/Universiteit: EMDR (Basis en verdieping) bij het ACT en EMDR centrum in Nederland (https://www.act-emdrcentrum.nl/emdr/accreditaties-en-kwaliteit/)

Daarnaast heb ik diverse bijscholingen/cursussen en trainingen gevolgd. Allen gericht op het werken binnen de Psychiatrie.

Verder heb ik mijn werkervaring opgedaan binnen diverse instellingen. Ik zal deze hieronder uiteenzetten, zodat u een goed beeld krijgt van mijn ervaringen in het werkveld.

Bureau Jeugdzorg: hier heb ik als Jeugdbeschermer gewerkt en hier heb ik veel ervaring mogen opdoen in het werken met gezinnen;

​Forensisch Psychiatrisch Centrum dr. S. van Mesdag: hier heb ik als Sociotherapeut gewerkt met TBS-patiënten die allen één of meerdere Persoonlijkheidsstoornis hadden, al dan niet in combinatie met diverse verslavingsproblematiek;

​Stichting Elker, Jeugd en Opvoedhulp: hier heb ik gewerkt als Ambulant Hulpverlener met jongeren tussen de 16 en 23 jaar die allemaal gediagnosticeerd waren met een Psychiatrische stoornis. Ik begeleidde hen bij alle voorkomende problemen op alle levensgebieden.